Bereidingswijze
Van onderkant van bosui ca. 6 cm afsnijden, rest van stengels in smalle ringen snijden.
1 limoen goed schoonboenen en in 12 dunne plakjes snijden. Andere limoen uitpersen.
In koekenpan boter smelten en hierin stengels bosui ca. 2 minuten fruiten, uit pan scheppen. Op halfhoog vuur zalmtournedos in bakvet in ca. 6 min gaar bakken, halverwege keren. Bosui-ringen 1/2 minuut meebakken. Vis met limoen bedruppelen en bestrooien met zout en peper.
Zalmtournedos garneren met bosuistengels en schijfjes limoen.
1 limoen goed schoonboenen en in 12 dunne plakjes snijden. Andere limoen uitpersen.
In koekenpan boter smelten en hierin stengels bosui ca. 2 minuten fruiten, uit pan scheppen. Op halfhoog vuur zalmtournedos in bakvet in ca. 6 min gaar bakken, halverwege keren. Bosui-ringen 1/2 minuut meebakken. Vis met limoen bedruppelen en bestrooien met zout en peper.
Zalmtournedos garneren met bosuistengels en schijfjes limoen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 zalmtournedos ( a 75 gr.)
8 bosuitjes
2 limoenen
35 gr. boter of margarine
zout, peper, keukenpapier
8 bosuitjes
2 limoenen
35 gr. boter of margarine
zout, peper, keukenpapier
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121389
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
270
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zalmtournedos droogdeppen met keukenpapier.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht