Rijst met Marokkaanse saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/14/1998 - 13:48
Bereidingswijze
* bak de kipfilet even aan
* voeg de ui, knoflook, paprika en prei toe
* roer koenjit, gemberpoeder, peterselie en korianderblad erdoor
* Voeg water en tomatenpuree toe en roer goed door
* Laat saus ca. 10 min inkoken (en bindt evt met allesbinder) en breng op smaak met peper en zout
* garneren met citroen en olijven
* serveer met rijst
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pittig rijstgerecht met kip en groenten
Ingrediƫnten
* Rijst voor 2 personen
* 250 gr. kipfilet in stukjes
* rode paprika, uitje, prei, knoflook
* mespunt koenjit, 1 tl gemberpoeder, 3 el peterselie, 5 el korianderblad, zout, peper
* 250 cl water
* blikje tomatenpuree
* schijfjes citroen, groene olijven

Leuke tips
Vervang gemberpoeder eens een keer door 1 tl paprikapoeder en 1/2 tl djinten (komijn).
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121368
Homepage ID
6367
Smaak
P
Teller
2250
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de rijst
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
eediete