Pan Bati

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/13/1998 - 17:38
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pan Bati is een Antilliaanse Zoete brood
Ingrediƫnten
100 gr bloem,/ 100gr maismeel,/ 1 zakje bakpoeder,/ 2 dl water,/ 1 eetl. suiker,/ snufje zout,/ 4 eetl. melk,/ 2 eetl olie.
Leuke tips
De koek is lekker met roomboter en suiker.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
121307
Homepage ID
6308
Smaak
Q
Teller
9875
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1) Zeef bloem en meel en voeg bakpoeder,suiker en zoet toe.
2) Schenk er voorzichtig melk en water bij
tot het de dikte van pannekoekenbeslag heeft.
3) Vet een koekenpan ,in met olie op vuur zetten.
4) Bak 1 grote koek van het beslag, als de koek aan de bovenkant droog is, de koek omdraaien en afbakken.
EET SMAKELIJK.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
serina