Bereidingswijze
Snij de kip in kleine stukjes en braad deze in een braadpan lekker bruin. Voeg de gesnipperde ui toe en de champignons in kleine plakjes. Laat dit een tijdje lekker fruiten. Voeg vervolgens de champignon-cremesoep toe, onverdund. Tenslotte kan de bourcin worden toegevoegd in kleine stukjes, zodat het snel smelt en verspreid door de saus.
Aantal personen
3.00
Ingrediƫnten
Spaghetti
Kipfilet (ca. 400 gr)
Uien
Champignons (1 bakje)
Champignon-cremesoep
Bourcin (klein rondje)
Kipfilet (ca. 400 gr)
Uien
Champignons (1 bakje)
Champignon-cremesoep
Bourcin (klein rondje)
Leuke tips
Kook de spaghetti in met een klein bouillion-blokje i.p.v. zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121290
Homepage ID
6553
Smaak
Z
Teller
1172
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht