Bayerische Worstsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/13/1998 - 12:04
Bereidingswijze
Snij eerst de uien in dunne ringen. Maak een marinade van olie, azijn, 5 eetl. water, eenmespunt zout, peper en het dillezaad. Leg de uiringen erin en laat ze 15-20 minuten marineren. Vel van de worst halen en de worst in niet te dunne plakken snijden. Ook de augurken in plakken snijden. Beide door de uien scheppen en met extra peper bestrooien.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 grote uien
3 eetl. olie
2 eetl. azijn
zout en peper
1 theel. dillezaad
500 g gekookte worst
150 g zoet-zure augurken
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
121288
Homepage ID
6316
Smaak
N
Teller
413
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smakelijk