Bereidingswijze
Snipper de ui en fruit deze in 2 el olie. knijp er1 dikke teen knoflook bovenuit.Schep de rijst erbij en fruit dit al omscheppend 2 min. Maak ondertussen bouillon van 1/2 dl kokend water en 1 bouillontablet.Voeg de bouillon,de tomatenstukjes met vocht en 1 el paprikapoeder toe. Roer alles om, breng het aan de kook en kook het 5 min. Temper dan het vuur.Snijd ondertussen de chorize,ham en paprika's in blokjes en schep dit met de doperwten,de mosselen en de garnalen door de rijst. Warm het gerecht op laag vuur nog 5 min.door.Knip wat peterselie fijn en schep dit op het laatst erdoor.
Ingrediƫnten
1ui-olie-knoflook-350gr snelkookrijst-kippenbouillontabletten-1 blik tomatenstukjes-paprikapoeder-200gr ghorize-100gr ham-2 rode paprika's-pakje doperwten uit diepvries-100gr gekookte mosselen -100gr garnalen(of 200gr zeebanket)verse peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121287
Homepage ID
5621
Smaak
N
Teller
646
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht