Bereidingswijze
Braad het gehakt lekker rul gedurende 10 minuutjes. Als het vlees klaar is, vuur laag en voeg de saus uit het potje toe, vul dit aan met de honing. Naar smaak de sambal en/of tabasco toevoegen.
Vul de tortillas met het gehakt en de sla en tomaat.
Vul de tortillas met het gehakt en de sla en tomaat.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een simpel te bereiden maaltijd die je in 20 minuutjes op tafel zet.
Ingrediƫnten
400 gr. rundergehakt, 1 potje chilisaus (200 ml) ijsberg sla, 4 tomaten, creme fraiche, tabasco/sambal, 4 grote Wrap tortillas, twee a drie eetlepels honing en eventueel geraspte kaas
Leuke tips
De tortillas opwarmen in de magnetron.
Serveer de tortillas met creme fraiche en kaas.
Serveer de tortillas met creme fraiche en kaas.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121242
Homepage ID
6690
Smaak
P
Teller
2773
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt de sla in reepjes en de tomaat in dunne plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht