Bereidingswijze
Snij de krabsticks fijn (4 over houden voor garnering), mayonaise, citroensap, ketchup en sherry door elkaar roeren en op smaak brengen met zout en peper. In een ander kom de slagroom bijna stijf kloppen, voorzichtig door het mayonaisemengsel roeren. Stukjes krab erdoor roeren en het geheel minimaal 1 uur in de koelkast laten marineren.
In iedere coupe een blaadje sla leggen en de krabcocktail erop scheppen. Garneren met een schijfje citroen en stukjes krab.
In iedere coupe een blaadje sla leggen en de krabcocktail erop scheppen. Garneren met een schijfje citroen en stukjes krab.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 pakje krabsticks (200 gr), 3 el mayonaise, sap van 1/2 citroen, 2 el sherry, 1/8 l slagroom, 1 grote el ketchup, 4 blaadjes sla en 1 citroen voor garnering.
Hulpmiddelen & keukengerei
(staaf)mixer
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121230
Homepage ID
6523
Smaak
N
Teller
5280
Drank
Uit
Bookmarked
42
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht