Bereidingswijze
Gehakt rul bakken, ui meefruiten, ketjap, sambal, witte bonen en sperziebonen toevoegen en het geheel goed verwarmen, perzikschijfjes 1 minuut meeverwarmen en het geheel op smaak brengen met zout en peper.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 groot blik witte bonen, 150 gr sperziebonen, 250 gr rundergehakt, 1 klein blik perzikken, 1 ui, 3 el ketjap, 2 tl sambal.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121229
Homepage ID
6523
Smaak
P
Teller
2176
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bonen afspoelen met koud water, sperziebonen in kleine stukjes snijden en net gaar koken, ui snipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht