Bereidingswijze
Olie verhitten en ui, sjalotten en uitgeperste knoflook fruiten met sambal en trassi, met een schuimspaan uit de wok halen. Kipfilet en ham 5 minuten in bakken, peper, zout, ketoembar en djinten toevoegen, uimengsel, rijst en preiringetjes erbij doen en het geheel goed doorwarmen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijke nasi die altijd lukt en erg lekker is
Ingrediƫnten
1 pak rijst, 250 gr kipfilet, 200 gr achterham (dikke plak), 1 ui, 3 sjalotten, 2-3 tenen knoflook, 1 dunne prei, 2 tl sambal, 2 tl ketoembar, 1/2 el djinten, flinke mespunt trassi, zout en peper, zonnebloemolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok of grote hapjespan
Leuke tips
Lekker met gebakken ei, augurken en pindasaus.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121227
Homepage ID
6523
Smaak
P
Teller
18082
Drank
Uit
Bookmarked
96
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rijst in 6 minuten net gaar koken en af laten koelen, kipfilet en ham in kleine blokjes snijden, ui en sjalotten pellen en snipperen, knoflook pellen, prei in hele dunne ringetjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht