Bereidingswijze
Maak een bechemel-saus van de boter, de bloem en wat vocht (van de champignons of wat water). Voeg de champignons, de uitgeperste knoflook en zout en peper toe en laat dit even doorkoken. Haal van het vuur en voeg het citroensap, de tonijn en de creme fraiche toe. Proeven en event. wat zout en/of peper toevoegen. Zet het 15 min. in de oven.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 blikjes tonijn zonder olie, 1 teentje knoflook, klein blikje champignon-stukjes, sap van 1 halve citroen, 1 potje creme fraiche, 2 lepels boter, 1 lepel bloem
Leuke tips
Spaghetti
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
121223
Homepage ID
6539
Smaak
N
Teller
354
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen (175'C).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht