Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 180 C.
- Boter, basterdsuiker, vanillesuiker en stroop mengen.
- Bloem, zout, sinaasappelrasp en sinaasappellikeur door botermengsel kneden.
- Steeds 1 theelepel deeg met circa 10 cm tussenruimte op bakplaat leggen.
- Kletskoppen in midden van oven circa 10 minuten bakken (let op ze worden snel te bruin).
- Boter, basterdsuiker, vanillesuiker en stroop mengen.
- Bloem, zout, sinaasappelrasp en sinaasappellikeur door botermengsel kneden.
- Steeds 1 theelepel deeg met circa 10 cm tussenruimte op bakplaat leggen.
- Kletskoppen in midden van oven circa 10 minuten bakken (let op ze worden snel te bruin).
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
50 gram boter (zacht)
50 gram basterdsuiker (bruin)
1 zakje(s) vanillesuiker
4 eetlepel(s) stroop
50 gram bloem
naar smaak zout
2 theelepel(s) sinaasappelschil (geraspt
2 eetlepel(s) Sinaasappellikeur
50 gram basterdsuiker (bruin)
1 zakje(s) vanillesuiker
4 eetlepel(s) stroop
50 gram bloem
naar smaak zout
2 theelepel(s) sinaasappelschil (geraspt
2 eetlepel(s) Sinaasappellikeur
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) bakplaat (ingevet)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
121212
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
737
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht