Bereidingswijze
als de geitenkaas in het bladerdeeg is gerold.jus de veaux warm maken naar smaak honing en tijm toevoegen.
Geitenkaas in de frituur kan het best met olie. Tot het gaat drijven. uit de frituur halen honing tijmsaus erover gieten en klar.
Geitenkaas in de frituur kan het best met olie. Tot het gaat drijven. uit de frituur halen honing tijmsaus erover gieten en klar.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
in bladerdeeg gefrituurde geitenkaas
met honingtijmsaus.
met honingtijmsaus.
Ingrediƫnten
geitenkaas, bladerdeeg, jus de veaux,
honing, tijm.
honing, tijm.
Hulpmiddelen & keukengerei
friteuse of frituurpan.
Leuke tips
een diep bord. een beetje sla ernaast op een klein bordje.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121193
Homepage ID
6094
Smaak
N
Teller
2003
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
het bladerdeeg een beetje nat maken, de geitenkaas erin doen en goed dichtmaken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht