Ei-Ragout In Tarwebol

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/11/1998 - 09:42
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden, Snijd een kap van de tarwebol in een vorm van een ei. Hol het brood uit. Bestrijk de buitenkant met water. Bak het Brood in ongeveer 7 minuten knapperig.
Kook 4 eieren in 10 min hard. Laat ze schrikken in koud water en laat ze afkoelen. Pel ze en snijd ze in partjes.
Bak in een droge pan de ontbijtspekin ongevee 2 min uit. Snijd het in stukjes.
Bereidt de roomsaus volgens de aanwijzingen van de verpakking. Verkruimel hey kruidenkaasje erboven en laat het al roerende smelten. Schep de ontbijtspekstukjes en de partjes ei door de ragout.
Schep de ragout in het uit geholde brood. Garneerhet eventueel met peterselie en zet het eivorm gesneden kap schuin op het brood.
Eet ze!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor hartige trek en weinig tijd....kijk even bij dit heerlijke recept.
Ingrediƫnten
1 tarwebol, 4 eieren, 100 g ontbijtspek, 1 zakje roomsaus bieslook, 75 g kruidenkaas met knoflook
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121163
Homepage ID
4235
Smaak
N
Teller
654
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
huggbear