Pasta met spinaziesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/10/1998 - 21:20
Bereidingswijze
Water aan de kook brengen en pasta net gaar koken, gehakt rul bakken in een pan met anti-aanbaklaag (geen boter nodig), ui meefruiten, champignons meebakken, boursin en ontdooide spinazie erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
pasta naar keuze, 500 gr. rundergehakt, 1 ui, 1 doosje champignons, 1 pakje boursin, 1 pak spinazie a la creme, geraspte kaas
Leuke tips
Lekker met geraspte kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121124
Homepage ID
6523
Smaak
N
Teller
2115
Waardering aantal
4
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
laat de spinazie ontdooien (in de magnetron), pel en snipper de ui, maak de champignons schoon en snij ze in plakjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
odi