Bereidingswijze
Bak de kipfilet met bijbehorende ingredienten en gooi na ongeveer 10 minuten de sperzieboontjes erbij (mag uit pot).
Laat dit zachtjes op het vuur staan en roer er geregeld doorheen.Ondertussen de rijst koken. Daarna opdienen met bijv. komkommer.
Laat dit zachtjes op het vuur staan en roer er geregeld doorheen.Ondertussen de rijst koken. Daarna opdienen met bijv. komkommer.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk maar gemakkelijk gerecht!
Ingrediƫnten
2 uien, 3 teentjes knoflook, rijst, kipfilet(gebruik net zoveel als je zelf wil), sperzieboontjes, gemberpoeder, een bodempje ketjap.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121120
Homepage ID
6497
Smaak
N
Teller
1978
Drank
Uit
Bookmarked
36
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de uien in halve ringen. Pel de knoflook. Snij de kipfilet in kleine stukjes.
Giet de ketjap in een bak. Gooi de kipfilet, de ui erbij, en pers de knoflook erbij. Strooi wat gemberpoeder erbij. Roer dit door elkaar heen. Laat het ongeveer een half uur intrekken.
Giet de ketjap in een bak. Gooi de kipfilet, de ui erbij, en pers de knoflook erbij. Strooi wat gemberpoeder erbij. Roer dit door elkaar heen. Laat het ongeveer een half uur intrekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht