Bereidingswijze
Dep de zalm droog. Haal de zalm vervolgens door de ingredieenten die op het diepe bord liggen.
Verhit de boter in de pan en bak hierin de zalm goed aan. Zet daarna het vuur wat zachter en laat de zalm in ongeveer 10 minuten goudbruin en gaar worden. Halverwege de zalm voorzichtig omkeren.
Daarna de zalm op een voorgewarmd bord scheppen. Deponeer het sausje ernaast.
Verhit de boter in de pan en bak hierin de zalm goed aan. Zet daarna het vuur wat zachter en laat de zalm in ongeveer 10 minuten goudbruin en gaar worden. Halverwege de zalm voorzichtig omkeren.
Daarna de zalm op een voorgewarmd bord scheppen. Deponeer het sausje ernaast.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijk en snel te maken visgerecht.
Ingrediƫnten
= twee moten zalm
= vier eetlepels magere kwark
= halve eetlepel tomatenketchup
= twee eetlepels droge witte wijn
= twee eetlepels mayonaisse
= drie theelepels kappertjes
= een eetlepel bloem
= twee eetlepels paprikapoeder
= 25 gr boter
= snufje zout en peper
= vier eetlepels magere kwark
= halve eetlepel tomatenketchup
= twee eetlepels droge witte wijn
= twee eetlepels mayonaisse
= drie theelepels kappertjes
= een eetlepel bloem
= twee eetlepels paprikapoeder
= 25 gr boter
= snufje zout en peper
Leuke tips
Lekker met tagliatelli en broccoli.
TIP: Borden voorverwarmen gaat heel makkelijk als je de borden even omspoelt in koud water en nat opstapelt in de magnetron. Vervolgens op vol vermogen twee minuten aanzetten en klaar!!
TIP: Borden voorverwarmen gaat heel makkelijk als je de borden even omspoelt in koud water en nat opstapelt in de magnetron. Vervolgens op vol vermogen twee minuten aanzetten en klaar!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121072
Homepage ID
6198
Smaak
N
Teller
2449
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe de kwark, tomatenketchup, wijn, mayonaisse, kappertjes, zout en peper in een kom en roer het geheel tot een sausje.
Doe de bloem, paprikapoeder en wat zout en peper in een diep bord.
Doe de bloem, paprikapoeder en wat zout en peper in een diep bord.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht