Mexican Spareribs

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/10/1998 - 10:11
Bereidingswijze
laat de spareribs aan elkaar zitten en leg ze in de braadslee. rooster ze 20 tot 25 min in een voorverwarmde oven op 200.C tot ze bruin zijn. giet het vet af.
meng in een kom cacao,bloem,komijn,paprika en chillipoeder,oregano, zout, peper en honing met 225 ml water. Giet dit mengsel over de spareribs en bak ze 30 min. tot de saus is ingedikt en het vlees mals is.
snijd het vlees in stukken en leg ze op een schaal.
roer de room door de saus,zet de braadslee terug in de oven en breng de saus aan de kook.giet de saus over de spareribs,garneer met limoen en waterkers en serveer ze onmiddellijk.
variatie tip: maak ze ook eens klaar op de barbeque.Gebruik creme fraiche i.p.v. slagroom.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kg spareribs(aan elkaar),1tl cacao,1 el bloem,1/2tl komijn,1/2tl paprikapoeder,1/2tl chillipoeder,1/2tl oregano,zout en versgemalen zwarte peper,2el honing,2el slagroom,schijfjes limoen en waterkers (garnering)
Hulpmiddelen & keukengerei
braadslee
Leuke tips
de spareribs smaken erg lekker met rijst en een salade van tomaat en avocado.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
121042
Homepage ID
5638
Smaak
P
Teller
1098
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jojodo