Bereidingswijze
de open kipfilets insmeren met uitgeperst knoflook, niet te veel dan wordt het bitter je kunt ook knoflookpoeder gebruiken
een plak parmaham of rauwe ham er tussen leggen en kaas waar je van houd jonge kaas smelt erg snel ik gebruik zelf het liefst cheddar en evt dunne plakjes meloen . de filets dichtmaken met een paar sateprikkers en bakken in bakboter om en om niet te snel dus op matig vuur anders smelt de kaas niet goed je kunt ook spek gebruiken bijvoorbeeld ontbijtspek en dit er iets uit laten steken dan bakt dat lekker kapperig en bruin
een plak parmaham of rauwe ham er tussen leggen en kaas waar je van houd jonge kaas smelt erg snel ik gebruik zelf het liefst cheddar en evt dunne plakjes meloen . de filets dichtmaken met een paar sateprikkers en bakken in bakboter om en om niet te snel dus op matig vuur anders smelt de kaas niet goed je kunt ook spek gebruiken bijvoorbeeld ontbijtspek en dit er iets uit laten steken dan bakt dat lekker kapperig en bruin
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker omdat kip en kalkoen nogal droog kunnen zijn
Ingrediƫnten
3 dubbele kipfilets of kalkoenfilet
parmaham
kaas
knoflook
meloen
parmaham
kaas
knoflook
meloen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121036
Homepage ID
4376
Smaak
N
Teller
1522
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht