Bereidingswijze
de salame en de augurk in kleine stukjes snijden en door het gehakt mengen de kaas er luchtig door doen de teentjes knflook uitpersen en erdoor doen en alles in zes gelijke delen verdelen maak er met een hamburgervorm of met de han hamburgers van en bak ze om en om in hete boter bruin niet te snel omdraaien want dan smelt de kaas aan de bodem opdienen met een beetje saus dipsaus met baconsmaak erg lekker ook op een broodje
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
een lekker pittige hamburger
Ingrediƫnten
600gram h.o/h gehakt of rundergehakt maar dit maakt het wat droog
een plak salami van 1 ons
kleine augurkjes
een paar teentjes knoflook
geraspte oude kaas
dipsaus baconsmaak
een plak salami van 1 ons
kleine augurkjes
een paar teentjes knoflook
geraspte oude kaas
dipsaus baconsmaak
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
121035
Homepage ID
4376
Smaak
P
Teller
719
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht