Bereidingswijze
Garneer de mousse met de chocoladeboontjes en slagroom.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
1/4 L. slagroom
1/8 L. slagroom
3 theel. kaneel
1/2 L/ hopjesvla
1 eetl. chocolade boontjes
1/8 L. slagroom
3 theel. kaneel
1/2 L/ hopjesvla
1 eetl. chocolade boontjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
121017
Homepage ID
854066
Smaak
N
Teller
474
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Klop de 1/4 L. slagroom met 3 theel. kaneel stijf. Schep dit door de hopjesvla.
Verdeel dit over 6 coupes en laat het in de koelkast opstijven.
Verdeel dit over 6 coupes en laat het in de koelkast opstijven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht