geroosterde aardappelen met rozemarijn

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/09/1998 - 17:23
Bereidingswijze
4 el olijolie in braadslede schengken en olie in oven verwarmen.
600 gram in kleine blokjes gesneden aardappelen,8ongepelde teentjes koflook , 1-2-tl rozemarijnnaaldjes en zout mengen
en in braadslede leggen.
Aardappelen in midden van oven in +/- 40
min. goudbruin roosteren.
Aardappelen tussentijds enkele keren omscheppen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 el olijfolie
600g ongeschilde in kleine blokjes gesneden aardappelen
8 ongepelde teentjes knoflook
1-2 tl rozemarijnnaaldjes
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
braadslede
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120995
Homepage ID
5933
Smaak
N
Teller
477
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 220 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mjager