Bereidingswijze
Gehakt bakken. De paprika ui en knoflook even meebakken.
Op smaak brengen met zout, peper en tijm.
Door de macaroni scheppen. In een ingevette ovenschaal doen.
Tomatenblokjes erover.
Meng het ei met de zure room, de maizena en de geraspte kaas
door elkaar en schenk het over de macarioni.
Ong. 30 min. in de oven. Bovenkant moet lichtgekleurd zijn.
Op smaak brengen met zout, peper en tijm.
Door de macaroni scheppen. In een ingevette ovenschaal doen.
Tomatenblokjes erover.
Meng het ei met de zure room, de maizena en de geraspte kaas
door elkaar en schenk het over de macarioni.
Ong. 30 min. in de oven. Bovenkant moet lichtgekleurd zijn.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
(spiraal)macaroni
150 gr gehakt
blik tomatenstukjes
u
teen knoflook
1 grote groene paprika
tijm
zout en peper
olie
1 ei
1,25 dl zure room
tl. maizena
50 gr ger. kaas
150 gr gehakt
blik tomatenstukjes
u
teen knoflook
1 grote groene paprika
tijm
zout en peper
olie
1 ei
1,25 dl zure room
tl. maizena
50 gr ger. kaas
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
120985
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
600
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de macaroni. Snijd de paprika, ui en knoflook.
Laat de tomatenblokjes uitlekken. Zet de oven aan (200 gr.)
Laat de tomatenblokjes uitlekken. Zet de oven aan (200 gr.)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht