Bereidingswijze
Snijd de aardappelen in plakjes en doe ze in een ingevette ovenschaal.
Laat de lof uitlekken.
Bak de ui en het gehakt (rul).
Voeg de kerriesaus erbij en laat een paar min. sudderen.
Doe de lof in de schaal (bovenop de aardappelen).+de kerriesaus erover.
De geraspte kaas erover en 25 min. in de oven.(200 gr.)
Laat de lof uitlekken.
Bak de ui en het gehakt (rul).
Voeg de kerriesaus erbij en laat een paar min. sudderen.
Doe de lof in de schaal (bovenop de aardappelen).+de kerriesaus erover.
De geraspte kaas erover en 25 min. in de oven.(200 gr.)
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
Witlof
Aardappelen
ui
zakje kerriesaus (2,5 dl)
geraspte kaas
200 gr. gehakt
boter
Aardappelen
ui
zakje kerriesaus (2,5 dl)
geraspte kaas
200 gr. gehakt
boter
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
120982
Homepage ID
6257
Smaak
P
Teller
742
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de aardappelen gaar.
Snijd de lof doormidden (lengte) en kook gaar.
Snijd de u in stukjes.
Zet de oven aan.
Snijd de lof doormidden (lengte) en kook gaar.
Snijd de u in stukjes.
Zet de oven aan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht