Bereidingswijze
Maak de vis schoon en pureer het visvlees. Meng er de kaas, de witte wijn, de mierikswortel en de peper door. Spuit op circa 16 ronde toostjes mooie rozetten. Leg op ieder toostje een kappertje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een recept voor de rookoven
Ingrediƫnten
150 gram gerookte heilbot
150 gram Boursin au poivre
1 eetlepel droge witte wijn
1 eetlepel geraspte mierikswortel
peper
kappertjes
150 gram Boursin au poivre
1 eetlepel droge witte wijn
1 eetlepel geraspte mierikswortel
peper
kappertjes
Leuke tips
Natuurlijk kun je ook een andere gerookte vis nemen en er ook soesjes mee vullen.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
120981
Homepage ID
44735
Smaak
Q
Teller
874
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht