Bereidingswijze
Snijd het vetrandje van de karbonaden even in zodat ze niet kromtrekken. Leg de koteletten, de saucijsjes en de schouderkarbonaden op het rooster van de rookoven. Vermeng de olie met de knoflook en de peper en bestrijk hiermee de koteletten, de saucijsjes en de karbonaden. Rook ze 20 minuten. Leg het vlees onder een voorverwarmde grill en grill het zes minuten. Af en toe keren. Bestrii het vlees dan met het zout en de fijngehakte peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een recept voor de rookoven
Ingrediƫnten
4 kleine lamskoteletten
4 kleine saucijsjes
4 kleine schouderkarbonaden
olijfolie
1 teentje knoflook
vers gemalen peper
zout
fijngehakte peterselie
4 kleine saucijsjes
4 kleine schouderkarbonaden
olijfolie
1 teentje knoflook
vers gemalen peper
zout
fijngehakte peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120977
Homepage ID
44735
Smaak
P
Teller
1061
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht