Bereidingswijze
Bak de gehaktballetjes tot ze gaar zijn.
Voeg toe de pindasaus, de perzik (in stukjes) en de sperzibonen.
Even omscheppen. Deksel op de pan en ong. 10 min op laag vuur laten staan.
Voeg toe de pindasaus, de perzik (in stukjes) en de sperzibonen.
Even omscheppen. Deksel op de pan en ong. 10 min op laag vuur laten staan.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker gemakkelijk
Ingrediƫnten
125 gr gehakt
pindasaus (zakje of potje)
potje sperzibonen ong. 180 gr
half blik perzikken
gemberpoeder (djahe)
koriander poeder
komijn poeder (djintan)
mespunt sambal
scheutje sojasaus
zout en peper
olie
pindasaus (zakje of potje)
potje sperzibonen ong. 180 gr
half blik perzikken
gemberpoeder (djahe)
koriander poeder
komijn poeder (djintan)
mespunt sambal
scheutje sojasaus
zout en peper
olie
Leuke tips
Lekker met rijst.
Kan ook heel goed met vegetarische balletjes worden gemaakt.
Kan ook heel goed met vegetarische balletjes worden gemaakt.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120976
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
618
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bestrooi het gehakt met de kruiden + sambal + sojasaus. Maak er kleine baletjes van.
Laat de sperzibonen en de perzik utlekken.
Laat de sperzibonen en de perzik utlekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht