Bereidingswijze
De bitterkoek-kruimels met Amaretto door het ijs scheppen.
(Niet te veel roeren/omscheppen, want dan wordt het ijs minder luchtig)
IJs weer hard laten worden in de vriezer.
(Niet te veel roeren/omscheppen, want dan wordt het ijs minder luchtig)
IJs weer hard laten worden in de vriezer.
Vertel iets leuks over dit recept
Vanille-ijs met Amaretto en bitterkoekjes
Ingrediƫnten
1 bak vanille (room) ijs;
flinke handvol bitterkoekjes;
Amaretto.
flinke handvol bitterkoekjes;
Amaretto.
Leuke tips
Het allerlekkerste met bolletjes kaneelijs! (bv Bertha 1)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
120975
Homepage ID
5615
Smaak
N
Teller
3709
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ijs beetje zacht laten worden;
bitterkoekjes in kleine stukjes verdelen;
Amaretto sprenkelen over de 'bitterkoek-kruimels';
bitterkoekjes in kleine stukjes verdelen;
Amaretto sprenkelen over de 'bitterkoek-kruimels';
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht