Varkensfilet Met Appel En Ui

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/08/1998 - 22:03
Bereidingswijze
vlees in stukjes snijden.Bestrooien met zout,peper en majoraan.
In een koekepan met anti-aanbaklaag boter verhitten.De uitjes fruiten Vlees ca. 5 min meebakken.
Intussen appel wassen.In partjes snijden en klokkenhuis verwijderen.
Aan vleesmengsel toevoegen en ca. 5 min. meebakken.
In een kommetje door elkaar roeren:appelsap,
halvanaise, tomatenketchup en peper.
vlees, appel en ui uit de pan halen met schuimspaan en in een schaal doen.
Aan bakvet appelsausje toevoegen, al roerende
voorzichtig verwarmen.Op smaak brengen met zout en peper.Over vleesmengsel schenken.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
200gr varkensfilet
peper en zout
mespunt maoraan
een eetlepel boter of dieet magarine
2 sjalotjes
1 zachtzure appel
1 dl appelsap
3 eetl. halvanaise
1 eetl. tomatenketchup
Hulpmiddelen & keukengerei
schaal, schuimspaan,schaal,koekepan met anti-
aanbaklaag,mesje
Leuke tips
Serveer dit met Rodekool en aardappelpuree
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
120950
Homepage ID
5330
Smaak
N
Teller
514
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mutsie