Bereidingswijze
De schnitsels in de hete boter aan beidekanten goudbruin bakken en warm houden.
Het braadvet met wat water aanlengen.
De fijn geplette banaan de room en de kerrie goed door elkaar roeren en door het braadvet mengen.Even aan de kook brengen, het vlees terug in de pan met de saus leggen.
Het braadvet met wat water aanlengen.
De fijn geplette banaan de room en de kerrie goed door elkaar roeren en door het braadvet mengen.Even aan de kook brengen, het vlees terug in de pan met de saus leggen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 Kalfschnitzels
zout
50 gr. boter
1/4 Liter room
1 banaan
1 theelepel kerrie
zout
50 gr. boter
1/4 Liter room
1 banaan
1 theelepel kerrie
Leuke tips
Serveren met droge rijst en plakken banaan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
120930
Homepage ID
5854
Smaak
Z
Teller
259
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht