Bereidingswijze
Champignons in wijn koken voor ca 5 minuten;
Kaas en yoghurt toevoegen;
(Niet meer laten koken, dan gaat het schiften)
Italiaanse kruiden erdoor roeren;
Op smaak brengen met zout en peper;
Pas op tafel de pitjes erover strooien.
Kaas en yoghurt toevoegen;
(Niet meer laten koken, dan gaat het schiften)
Italiaanse kruiden erdoor roeren;
Op smaak brengen met zout en peper;
Pas op tafel de pitjes erover strooien.
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke saus met wijn en champignons
Ingrediƫnten
(half) bakje champignons;
2 dl witte wijn (Soave)
300gr geraspte (extra)belegen kaas;
2 dl (dikke)yoghurt;
2 theelepels Italiaanse kruiden;
Zonnebloempitten of Pijnboompitten;
Zout en Peper.
2 dl witte wijn (Soave)
300gr geraspte (extra)belegen kaas;
2 dl (dikke)yoghurt;
2 theelepels Italiaanse kruiden;
Zonnebloempitten of Pijnboompitten;
Zout en Peper.
Leuke tips
Met groene lintmacaroni, een frisse salade en de rest van de wijn vind ik 'em het lekkerst.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120916
Homepage ID
5615
Smaak
N
Teller
3715
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rooster de zonnebloem- of pijnboonpitten in droge pan;
Champignons schoonmaken en in kwarten snijden;
Champignons schoonmaken en in kwarten snijden;
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht