Bereidingswijze
Kook het water voor de rijst en volg verder de aanwijzingen op de verpakking. Bak de stukjes kipfilet in olie of margarine, tot ze een aangename kleur hebben. Doe er dan de champignonsschijfjes bij en bak deze even flink mee. Doe er dan de chapignonsoep en de boursin bij en verwarm het geheel goed door.
Rijst erbij en klaar is kees.
Rijst erbij en klaar is kees.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kipfilet met romige champignonsaus
Ingrediƫnten
* 1 of 2 dubbele kipfilets (hangt van de voorkeur af)
* 1 blikje champignonsoep
* 1 bakje champignons
* 1 pakje boursin (klein)
* 1/2 pak rijst (250 gr.)
* 1 blikje champignonsoep
* 1 bakje champignons
* 1 pakje boursin (klein)
* 1/2 pak rijst (250 gr.)
Hulpmiddelen & keukengerei
* kleine kookpan voor de rijst
* hapjespan
* schilmesje
* vleesmes
* snijplank
* houten lepel
* hapjespan
* schilmesje
* vleesmes
* snijplank
* houten lepel
Leuke tips
Eventueel kun je dit gerecht serveren met een salade of wat schijfjes komkommer.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120891
Homepage ID
6255
Smaak
N
Teller
1235
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* kipfilet schoonmaken en in stukjes snijden
* champignons wassen of borstelen en in plakjes snijden
* water koken voor de rijst
* champignons wassen of borstelen en in plakjes snijden
* water koken voor de rijst
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht