Bereidingswijze
Smelt de boter en fruit daarin de kruidnagel, het fijn gesnipperde knoflookteentje en de gesnipperde ui. Doe de kool erbij met ham, kappertjes, zout, peper, en tomatenpuree. Roer dit alles goed door elkaar en fruit even aan. Breng het over in een vuurvaste schaal en strooi er paneermeel over. Leg hier en daar een klontje boter. Laat deze schotel in een voorverwarmde oven (stand 5) 20 min. stoven, samen met het restje witte wijn. Lekker met rijst.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
600 g geschaafde savooiekool, 50 g boter of margarine, 1 kruidnagel, 1 knoflookteentje , 1 ui, 200 g ham in dobbelsteentjes, 2 eetlepels kappertjes , zout, peper, 1 eetlepel tomaten puree, paneermeel, restjes witte wijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120849
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
991
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht