Bereidingswijze
Kook de bloemkoolroosjes 3 minuten en giet ze af. Fruit de uien in de boter. Vermeng het blikje soep met de melk en 150 g kaas. Schep rijst, bloemkoolroosjes, ui en champignonmengsel voorzichtig door elkaar. Doe dit in een vuurvaste schotel en strooi de rest van de kaas erover. Zet de schotel in een voorverwarmde oven op 175 ?C of gasoven stand 3 gedurende 30-40 minuten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1 bloemkool, 2 uien, 15 g boter, 4 kopjes gekookte zilvervliesrijst.
Voor de saus: 1 blikje champignon-cremesoep (0,55 L) 1 ? dl melk, 250g geraspte kaas.
Voor de saus: 1 blikje champignon-cremesoep (0,55 L) 1 ? dl melk, 250g geraspte kaas.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
120843
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
1170
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht