Rode Kool Met Ossetong

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/08/1998 - 09:12
Bereidingswijze
Meng de rode kool met de appel. Roer de dressing door de 2 delen olie, 1 deel azijn, peper, zout, suiker, en mosterd. Schep er voorzichtig de ossetong doorheen. Leg in een schaal enkele koolbladeren met daarop de salade Garneer de schaal met plakjes ei en strooi er bieslook overheen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
300 g fijngesneden rode kool
2 in blokjes gesneden niet te zure appels
1 ? dl dressing
200 g in lintjes gesneden gekookte ossetong
1 gekookt ei
1 eetl. geknipte bieslook
rode koolbladen ter versiering
Leuke tips
Tip:
Heel smakelijk en goed voor de kleur is het toevoegen van partjes mandarijn.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120832
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
309
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2