Gevulde Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/07/1998 - 23:08
Bereidingswijze
Oven/grill voorverwarmen;
kapje van de champignons met olie bestrijken;
champignons met kap naar boven onder de grill licht roosteren;
Ui en knoflook in olie fruiten, champignon-steeltjes erbij doen;
pesto erbij en goed omscheppen;
champignons vullen met mengels, kaas erover strooien en onder de grill kaas laten smelten.
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje of voorgerecht met champignons en pesto
Ingrediƫnten
Doosje champignons
1/2 potje pesto (rosso)
1 ui
2 knoflooktenen
peper
geraspte parmezaanse kaas
Olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven/grill
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
120827
Homepage ID
5615
Smaak
N
Teller
983
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Champignons schoonmaken en steeltjes verwijderen; steeltjes in kleine stukjes snijden;
Ui snijden;
knoflook pellen;
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
stholder