Varkensfilet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/07/1998 - 23:04
Bereidingswijze
lapjes 4 min. per zijde bakken. even uit de pan nemen. champignons even bakken, slagroom erbij en vlees weer erbij. Even laten inkoken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 dunne varkensfilet-lapjes, zout, peper, mosterd, doosje champignons, pakje slagroom.
Leuke tips
lekket met gekookte aardappelen, boontjes, spruitjes o.i.d.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120826
Homepage ID
5287
Smaak
N
Teller
1534
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
champignons in plakjes snijden, filet-lapjes insmeren met zout, peper en mosterd.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
diamenu