Bereidingswijze
- Knoflook uitpersen, dan de sambal met de knoflook vermengen.
- Vervolgens de tomatenpuree, zout en suiker er ook bij doen en als alles goed vermengd is, verdunnen met ca. een half kopje gekookt water.
- Vervolgens de tomatenpuree, zout en suiker er ook bij doen en als alles goed vermengd is, verdunnen met ca. een half kopje gekookt water.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
1 blik(ken) tomatenpuree
1 teentje(s) knoflook
2 eetlepel(s) suiker
sambal oelek
zout
1 teentje(s) knoflook
2 eetlepel(s) suiker
sambal oelek
zout
Leuke tips
Lekker bij Loempia of pangsit.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120813
Homepage ID
3885
Smaak
P
Teller
861
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht