Bereidingswijze
1 Doe de slagroom en de suiker in een kom en en klop dit stijf.
2 Doe de stijfgeklopte slagroom in de pan en zet dit op matig vuur (niet laten koken)
3 Giet de hete massa in de al klaarstaande vormen.
4 Vervolgens laten afkoelen.
2 Doe de stijfgeklopte slagroom in de pan en zet dit op matig vuur (niet laten koken)
3 Giet de hete massa in de al klaarstaande vormen.
4 Vervolgens laten afkoelen.
Ingrediƫnten
- 500 gr poedersuiker
- 100 cc slagroom
- 100 cc slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
* borstplaatvormen
* bakplaat
* mixer
* pollepel
* bakplaat
* mixer
* pollepel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
120746
Homepage ID
3159
Smaak
Z
Teller
183
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# bekleed een bakplaat met bakpapier
# maak de borstplaatvormen nat
# leg de vormen op de bakplaat
# maak de borstplaatvormen nat
# leg de vormen op de bakplaat
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid