Komkommer Met Gerookte Kaascreme

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/07/1998 - 09:50
Bereidingswijze
Snijd de punten van de komkommer en maak met een vork of met een canneleermesje witte strepen in de schil. Snijd de komkommer in 12 plakken en hol ze uit. Laat een bodem en dikke wand staan. Bestrooi de bakjes met zout en zet ze omgekeerd op het rooster. Snijd de kaas in zo klein mogelijke stukjes en meng ze door de mascarpone. Voeg de sherry en de peper toe en vul hiermee, eventueel door middel van een spuitzak, de komkommerbakjes. Leg de halve walnoten erop. Was de sla op em dep deze droog. Leg de sla op een schaal en zet de komkommerbakjes erop.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een recept voor de rookoven
Ingrediƫnten
1 niet zo grote, maar wel stevige komkommer
zout
200 gram gerookte kaas
100 gram mascarpone
4 eetlepels droge sherry
peper
12 halve walnoten
enkele blaadjes sla
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120725
Homepage ID
44735
Smaak
Q
Teller
480
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
brinkman