Bereidingswijze
Fruit de ui in de olie en knijp de knoflook erboven uit;
voeg de courgette de tomaten toe;
Kook ondertussen de tortellini in 3 tot 4 minuten;
voeg de pesto toe aan het courgette-mengsel en roer het goed door elkaar;
Doe de tortellini erbij en strooi de peper erover: klaar!
voeg de courgette de tomaten toe;
Kook ondertussen de tortellini in 3 tot 4 minuten;
voeg de pesto toe aan het courgette-mengsel en roer het goed door elkaar;
Doe de tortellini erbij en strooi de peper erover: klaar!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Niet moeilijk, wel lekker!
Ingrediƫnten
400-500 gr verse ravioli of tortelini met kaasvulling;
1 flinke courgette;
1 potje kant en klare pesto;
6-8 zongedroogde tomaten;
1 ui;
3 knoflooktenen;
blokje parmezaanse kaas (ca 150 gr)
ca 75 gr pijnboompitten
peper
1 flinke courgette;
1 potje kant en klare pesto;
6-8 zongedroogde tomaten;
1 ui;
3 knoflooktenen;
blokje parmezaanse kaas (ca 150 gr)
ca 75 gr pijnboompitten
peper
Leuke tips
Doe de pasta in en mooie aardewerken schaal en strooi er de parmezaanze kaas en de pijnboompitten over.
Erbij een salade, olijven en chiabatta brood!
Erbij een salade, olijven en chiabatta brood!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120723
Homepage ID
5615
Smaak
N
Teller
16849
Drank
Uit
Bookmarked
121
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
rooster de pijnboompitten in en droge pan;
snij de ui in kleine stukjes;
was en snij de courgette in halve plakjes;
schaaf de parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes;
was de tomaten en snij ze in dunne reepjes.
snij de ui in kleine stukjes;
was en snij de courgette in halve plakjes;
schaaf de parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes;
was de tomaten en snij ze in dunne reepjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht