Foccacia gevuld met tonijn-preiragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/06/1998 - 22:23
Bereidingswijze
Snij de prei in dunne ringetjes. Snij de gedroogde tomaat heel klein. Fruit de prei met tomaat zacht aan in de olie. Roer dan de tonijn (uitgelekt) en de broodkruimels erdoor en voeg zoveel saus toe dat een dikke ragout ontstaat. Vul het brood met de ragout en strooi er wat kaas over. Zet het brood 10 minuten in de oven.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verrukkelijk snelrecept van brood uit de oven, gevuld met een romige tonijn-preisaus.
Ingrediƫnten
1 plat brood (foccacia,ciabatta,turks brood),
1 blikje tonijn op water, 1 dunne prei, 1 gedroogde tomaat op olie, 1 eetlepel italiaanse kruiden, 1 pakje witte wijn saus (of roomsaus), geraspte kaas (bijv. goudse of parmezaanse), 1 scheutje olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan en oven
Leuke tips
Lekker met groene sla en een glas witte wijn.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
120717
Homepage ID
5831
Smaak
R
Teller
2012
Waardering aantal
2
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
30
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven op 175 graden.
Maak de saus volgens recept op het pakje.
Snij de bovenkant van het brood (wordt niet gebruikt) en "pluk" hem leeg. Bewaar de kruimels.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
danielle_m