Bereidingswijze
Verwarm de bouillon en snijd de in stukjes gesneden kippenpoulet toe.
Voeg alle ingredienten toe, behalve de ve-tsin (strooi met 2 vingers de djahe toe om klonteren te voorkomen). Breng de soep even aan de kook, draai het vuur uit en voeg de ve-tsin toe.
Voeg alle ingredienten toe, behalve de ve-tsin (strooi met 2 vingers de djahe toe om klonteren te voorkomen). Breng de soep even aan de kook, draai het vuur uit en voeg de ve-tsin toe.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zoete tomatensoep met stukjes kip
Ingrediƫnten
3 kleine blikjes tomatenpuree
1 1/2 ltr. kippenbouillon (kant en klaarpot)
2 a 3 ons kippenpoulet
1 kippenbouillonblokje
1/2 theelepeltje peper
1 afgestreken theelepeltje djahe (gemberpoeder)
2 theelepels ketjap
2 theelepels ve-tsin
minimaal 2 eetlepels suiker
minimaal 4 eetlepels appelmoes
1 1/2 ltr. kippenbouillon (kant en klaarpot)
2 a 3 ons kippenpoulet
1 kippenbouillonblokje
1/2 theelepeltje peper
1 afgestreken theelepeltje djahe (gemberpoeder)
2 theelepels ketjap
2 theelepels ve-tsin
minimaal 2 eetlepels suiker
minimaal 4 eetlepels appelmoes
Leuke tips
Serveren in chinese soepkommen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
120684
Homepage ID
405
Smaak
Z
Teller
822
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Indien niet voor kant en klaarpot gekozen wordt, zelf bouillon trekken van kippenpoulet.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht