Chinese Tomatensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/06/1998 - 15:02
Bereidingswijze
Verwarm de bouillon en snijd de in stukjes gesneden kippenpoulet toe.
Voeg alle ingredienten toe, behalve de ve-tsin (strooi met 2 vingers de djahe toe om klonteren te voorkomen). Breng de soep even aan de kook, draai het vuur uit en voeg de ve-tsin toe.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zoete tomatensoep met stukjes kip
Ingrediƫnten
3 kleine blikjes tomatenpuree
1 1/2 ltr. kippenbouillon (kant en klaarpot)
2 a 3 ons kippenpoulet
1 kippenbouillonblokje
1/2 theelepeltje peper
1 afgestreken theelepeltje djahe (gemberpoeder)
2 theelepels ketjap
2 theelepels ve-tsin
minimaal 2 eetlepels suiker
minimaal 4 eetlepels appelmoes
Leuke tips
Serveren in chinese soepkommen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
120684
Homepage ID
405
Smaak
Z
Teller
822
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Indien niet voor kant en klaarpot gekozen wordt, zelf bouillon trekken van kippenpoulet.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
anja