Kleikloet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/06/1998 - 11:48
Bereidingswijze
De boter met de basterdsuiker lichtgeel en piekerig roeren. de eieren erbij doen totdat ze geheel zijn opgenomen. De kaneel en de bloem erbij voegen. Het deeg in een vorm scheppen en onder in een voorverwarmde oven (175 graden C.) zetten. 45 - 60 minuten gaar en droog bakken. De koek van de kanten los snijden en op een rooster leggen.
Vertel iets leuks over dit recept
Een stevig soort boterkoek
Ingrediƫnten
250 gram boter, 200 gram (gele) basterdsuiker, 3 eieren, 1 eetlepel kaneel, 200 gram bloem.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
120672
Homepage ID
5910
Smaak
Z
Teller
703
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ido