Pikante Peterseliecreme

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/06/1998 - 10:51
Bereidingswijze
Zachte boter in kom mengen met mayo en dan de kruiden erdoor mengen. Stukjes ui, peterselie en boterhambeleg erbij en met de staafmixer pureren. Eventueel nog wat boter en/of mayo erbij om er een goed smeerbaar geheel van te maken. Eventueel naar smaak ook nog wat kruiden toevoegen. Lekker op stokbrood of toast.
Vertel iets leuks over dit recept
Eens iets anders op stokbrood of toast
Ingrediƫnten
100 gr vegetarische boterhamworst (AH), 2 uitjes, 5 el fijngehakte peterselie, 3 tl kerrie, 150 gr boter, 8 el mayonaise, peper, zout en maggi.
Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer.
Leuke tips
Ook lekker als broodbeleg.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
120670
Homepage ID
1649
Smaak
P
Teller
314
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Uitjes en peterselie schoonmaken. Dan fijn snijden, evenals het boterhambeleg. Boter zacht laten worden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
robjasperse