Vleesbuiltje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/05/1998 - 22:33
Bereidingswijze
Varkensvlees zeer fijnsnijden en aanbraden in een koekenpan. Vervolgens in het midden van het bladerdeeg scheppen en italiaanse kruiden en kaas en overheen strooien,
Bladerdeeg dichtvouwen en vastbinden met rolladetouw
Vertel iets leuks over dit recept
Bladerdeeg gevuld met varkensvlees
Ingrediƫnten
Bladerdeeg, kaas, varkensvlees, Italiaanse kruiden, losgeklopt ei, rolladetouw
Hulpmiddelen & keukengerei
Rolladetouw
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120650
Homepage ID
5520
Smaak
N
Teller
434
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bladerdeeg licht ontdooien
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hreniers