pittige kabeljauwschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/05/1998 - 18:30
Bereidingswijze
Maak de paprika's schoon en snijdt ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Pers de sinaasappel uit. Roer de ui, knoflook en de nasikruiden door het sap.
Wrijf de kabeljauwfilet in met zout, peper en 3 eetlepels van het kruidenmengsel.
Smoor de stukjes paprika enkele minuten in een pannetje met een klein beetje water.
Schep de rest van het kruidenmengsel en de paprika in een ovenschaal door elkaar.
Leg de kabeljauw erop en strooi de seroendeng erover.
Dek de schaal af en laat de kabeljauw in de oven in ca. 30 minuten gaar worden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijk te maken ovenschotel.
Ingrediƫnten
3 ons kabeljauwfilet, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 sinaasappel, 1 eetlepel nasi gorengkruiden,
2 eetlepels seroendeng,
zout, peper.
Leuke tips
Lekker met rijst!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120632
Homepage ID
4067
Smaak
N
Teller
1029
Waardering aantal
2
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lijny