Mexicaanse Schotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/05/1998 - 17:23
Bereidingswijze
Snij de paprika doormidden,verwijder de zaadlijsten en snijd hem in blokjes.Pel en snipper de ui. Laat de bonen en de mais uitlekken.verkruimen de tortillachips grof.\
Verhit de olie in een koekepan en voeg de ui en de paprika toe. Bak het op een laag vuur 3 min. Voeg de bonenen de mais toe en roer er de salsa door. Doe het mengsel in een ovenschaal. Strooi een laag verkruimelde tortillachips over het mengsel. Giet Pan & Oven erover en eindig met een laag tortillachips en de geraspte kaas.
Plaats de schotel 15 min. in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eenvoudige maar heerlijke schotel
Ingrediƫnten
2dl Pan & Oven 1 groene paprika
1 ui 1 eetl olie
1 bl kidneybonen 1 bl mais
1 potje salsa (heet) 1 zak tortillachips
50gr geraspte kaas zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
vergiet om bonen uit telaten lekken
Leuke tips
Minder heet? Neem dan de milde salsa of gebruik ketchup.
Vervan de helft van de bonen oor 200gr rul gebakken gehakgt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120624
Homepage ID
5621
Smaak
P
Teller
870
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven op 200 graden voor verwarmen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cato