zalm-roomkaas wraps met pistachenootjes en komkommer

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/05/1998 - 14:32
Bereidingswijze
Van de slabladeren de harde nerf verwijderen en de slabladeren op
werkvlak leggen. Steeds 2 groene slabladeren en 1 blad rode sla een
beetje over elkaar leggen, voor extra stevigheid. De zalm op de
slabladeren leggen. De roomkaas losroeren en mengen met de creme
fraiche, zout, peper, kappertjes, mierikswortel en sinaasappelschil.
Zalm met dikke laag roomkaasmengsel bestrijken.Daarop wat reepjes
komkommer, pistachenootjes en dilletakjes leggen. Slabladeren oprollen
tot stevige rolletjes. Rolletjes schuin halveren.

Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere frisse Wrap
Ingrediƫnten
10 mooie grote slabladeren (hollandse kropsla of romaanse)
5 blaadjes rode sla
5 plakken gerookte zalm, niet te dun gesneden
200-300 gram roomkaas
5 el creme fraiche
zout, peper
3-4 el kappertjes, uitgelekt
1 tl geraspte mierikswortel
2 tl geraspte sinaasappelschil
wat takjes dille
100 g groene pistachenootjes
1/2 komkommer, geschild, zaadjes verwijderd, in lange dunne reepjes

Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
120614
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
6695
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
34
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her