Bereidingswijze
Klop de mosterd, sinaasappelsap en P/Z door 2 EL stijfgeklopte slagroom.
Knip de tuinkers van de worteltjes en verdeel het met de kaasblokjes over de saladecups.
Lepel de dressing erover en garneer met een plakje radijs.
Knip de tuinkers van de worteltjes en verdeel het met de kaasblokjes over de saladecups.
Lepel de dressing erover en garneer met een plakje radijs.
Vertel iets leuks over dit recept
Iets lekkers voor s'avonds
Ingrediƫnten
50 gr. dikke plakken leidse kaas
4 radijsjes
0,5 EL mosterd (groffe)
0,5 El sinaasappel sap
peper en zout
Stijfgeklopte slagroom
0,5 bakje tuinkers
saladecups
4 radijsjes
0,5 EL mosterd (groffe)
0,5 El sinaasappel sap
peper en zout
Stijfgeklopte slagroom
0,5 bakje tuinkers
saladecups
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom
schaar
mes
schaar
mes
Leuke tips
Leg de saladecups op een mooie schaal, gegarneerd met mooi gesneden groente
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
120612
Homepage ID
2608
Smaak
N
Teller
174
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kaas in brokjes snijden
radijsjes in plakjes snijden
Sinaasappel uitpersen (hoeft niet als je een pak neemt)
radijsjes in plakjes snijden
Sinaasappel uitpersen (hoeft niet als je een pak neemt)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht